event

28/04

Huishonger Instagram Live – Lex van Wieren

Presentator Tom Strik gaat via Instagram Live wekelijks in gesprek met verschillende makers van Huishonger. In deze aflevering komt theatermaker Lex van Wieren aan het woord.

Via de RAUM Instagram pagina gaat Tom op 28 april in gesprek met Lex van Wieren. Tijdens Huishonger is zijn voorstelling te zien.

INSTALLATIE EN VOORSTELLING: DE MAKELAAR DIE PER ONGELUK ZIJN HUIS VERKOCHT

In de korte tragikomische voorstelling van Lex van Wieren duik je diep in de wereld van de woningnood. In een alternatief makelaarskantoor, speciaal voor het Huishonger-project ontworpen, neemt de laatste makelaar het publiek in 30 minuten op luchtige en humoristische wijze mee in dit frustrerende thema.
Data: 15 april t/m 29 mei. Koop hier je kaarten en lees meer

LEX VAN WIEREN

Lex van Wieren (1994) is cabaretier en econoom. Afgestudeerd aan de Koningstheateracademie te ‘s-Hertogenbosch en de Universiteit Utrecht. In zijn voorstellingen lost hij actuele problemen op een ludieke en fantasierijke manier op; door altijd de ander centraal te stellen. Het zou de voorstelling goed doen als het daarbij wat minder over hemzelf gaat. Maar weet: hij vertelt, speelt en zingt altijd met de beste bedoelingen. Lex speelt onder andere bij het het Nieuw Utrechts Toneel.

Tom Strik

Tom Strik is spoken word artiest, creative copywriter, presentator, organisator én stadsambassadeur van Utrecht bij Thirty 030. Hij is hij ook frontman van de Utrechtse elektronische muziek-act SPROKEN. Tom zal voor Huishonger de Instagram Lives Presenteren.

Huishonger
Instagram Live

Datum en tijd:
28 april
Start programma: 16:00
Einde: 16:20

Locatie
RAUM Instagram pagina

 

Bijwonen
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search