event

16/04–29/05

Glazen Huisje | Woondiner

Op een zeker moment heb je zeer waarschijnlijk in een woning vertoefd waar al eerder mensen hebben gewoond. Je deelt dan stiekem iets heel intiems met mensen die je vaak niet of nauwelijks kent. Je hebt immers op precies dezelfde plek geleefd, geslapen en gedroomd… Alleen op een ander moment.

Vanuit deze fascinatie willen we iedereen aanmoedigen om bij ons te dineren in een bijzonder glazen huisje. Het huisje staat midden op het terrein en is mooi opgemaakt en ingericht door onder meer Munir de Vries.
Update: reserveren is op dit moment niet meer mogelijk. 

RAUM trakteert

Speciaal voor deze gelegenheid hebben we een bijzonder aanbod. In de periode dat Huishonger loopt, trakteren we in het weekend (zaterdag en zondag) op een diner ter waarde van €50,-  in het glazen huisje. Maar alleen als je met de bewoner(s) van je oude woning of de oude bewoner(s) van je huidige woning komt. Het diner zal jullie op verschillende manieren uitdagen om het gesprek aan te gaan over de verschillende ervaringen op dezelfde vierkante meters. We doen ons best om het zo behaaglijk mogelijk te maken, maar kleed je naar de omstandigheden.

Bij het maken van een reservering voor Venster kun je aangeven dat je graag in het glazen huisje wilt dineren. Let op: reserveer snel want er zijn beperkte plekken voor de Huishonger Diners die wij aanbieden in het weekend. 

HUISHONGER

Dit programma is onderdeel van Huishonger, een expositie en programma over het falende woonbeleid en de blijvende honger naar een passend huis. Bezoek tussen half april en eind mei een absurdistisch makelaarskantoor, bouw vliegende luchtkastelen, ontdek je eigen woonketen en bekijk de collectie protestborden van het woonprotest in Utrecht. Klik hier voor meer informatie.

 

Datum
Doorlopend van 16 april tot 29 mei op woensdag t/m zondag in de avond


Reserveren:
Update: reserveren is op dit moment niet meer mogelijk. 


Locatie
Venster

tickets
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search