event

06/11–07/11

De Ronde van Sint Maarten (afgelast)

De jaarlijkse Parade van Sint Maarten is een magisch hoogtepunt waar veel Utrechters naar uitkijken! Dit jaar trekt de Parade niet door de binnenstad van Utrecht, maar maken we er een sprankelend openluchtfeest van.

De nieuwe aangescherpte maatregelen rondom corona hebben ook consequenties voor de Ronde van Sint Maarten. De opzet is weliswaar coronaproof, maar gezien de huidige situatie vinden we het niet verantwoord om publiek en deelnemers fysiek bijeen te brengen en dus wordt het evenement afgelast.

Je loopt een route van ongeveer een uur langs tientallen lichtsculpturen en wordt onderweg verrast door optredens van koren, orkesten, dansers, clowns en theatrale acts. Ieder jaar kiest de Parade een actueel thema. Dit jaar: de strijd tegen armoede, global goal nummer 1. Sprookjes en volksverhalen uit alle culturen gaan hierover en de Ronde is hiervan een creatieve verbeelding. Zet de data 6 en 7 november dus vast in je agenda! Vanaf half oktober kun je (gratis) tickets reserveren voor dit evenement. En: volg vooral een van onze workshops om zelf een lampion te maken die je uiteraard mag meedragen als je de ronde loopt.
Let op: Heb je zelf nog een mooi verhaal of wil je een gedicht, tekening, lied of rap over jouw zoektocht naar beter delen? Stuur dat dan op naar deeljeverhaal@sharingartssociety.com.

6 & 7 november 2020

Tijd: 18:00 – 21:00 uur

Gratis toegang

Reserveren verplicht

Berlijnplein, Utrecht

Facebook
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search