event

12/04–13/07

#Takeover: De Angstfabriek

In een wereld waarin wij ons in ons gedrag, beleid, keuzes en stemgedrag deels laten bepalen door onze angsten, is angst handelswaar geworden. Wie de knop bezit waarmee angst bewerkstelligd, bezworen of gemanipuleerd kan worden, heeft duidelijk goud in handen. Gelukkig bezit niemand deze knop. Of toch wel?

De Angstfabriek speelt met een wild idee: stel dat er één plek is waar al onze angsten worden gemaakt.Een plek waar bedrijven, politici, activisten en lobbyisten de deur platlopen om angstcampagnes op maat te bestellen. De technieken om ons bang te maken worden hier tot in den treure geperfectioneerd. Laat je in deze pop-up experience meeslepen in een wereld waar de kassa rinkelt als de angstkoersen stijgen. En vraag je af: waar moeten we nu eigenlijk bang voor zijn?

De Angstfabriek is een theatrale pop-up experience, ontwikkeld door Critical Mass. Critical Mass ontwikkelt tentoonstellingen, installaties, films en games die ogen openen en mensen laten reflecteren op hun eigen houding en gedrag. Zo brengen ze gesprekken op gang en activeren ze mensen om zich in te zetten voor een inclusieve samenleving. Op de hoogte blijven? Volg De Angstfabriek op Instagram.of kom naar het openingsweekend op 13 en 14 april.

12 april t/m 13 juli
13.00 – 20.45
Locatie: RAUM

€15,- (incl. servicekosten)
Max. 6 personen per tijdsslot

Facebook Website Tickets
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search