event

16/09

CZonTour | Brommerbios ❤ HKU’s Finest @ stadslab RAUM

Wij houden van nazomeren!

Culturele Zondagen, RAUM en Brommerbios werken samen voor de nieuwe aflevering van CZonTour, met een vertoning van de beste films van de HKU.

Tijdens Stadscamping RAUM toonde animatieproducent Coen Balkestein en programmamaker Lotte Walrave tientallen fictiefilms, documentaires en animaties van afgestudeerde makers van de HKU. Aangezien het woensdag bijzonder lekker weer wordt (lees: 27 graden), klapt RAUM voor CZonTour nog één keer het filmscherm van de beroemde bakbrommer open. Kom met ons meekijken naar de HKU films die je gezien móet hebben!

Let op: tijdens deze editie zal er worden gefilmd!

PROGRAMMA
19:30u aanvang
20:00u start
21:30u einde

*Bij RAUM staan er een aantal strandstoelen, maar neem vooral je eigen campingstoeltjes of kleedje mee.
**Let op! Ben je al eerder naar de Brommerbios geweest deze zomer, dan zie je wellicht een paar korte films voor de tweede keer.
***Hapje eten van tevoren op het terras met de meeste zon van Utrecht? Reserveer via vensterutrecht.nl.

CZONTOUR
Culturele Zondagen presenteert: CZonTour! We gaan terug de stad in met een reeks verrassingsoptredens, die je later terug kunt kijken op Youtube. Samen met Utrechtse artiesten ontdekken we bijzondere plekken in Utrecht, waar ter plekke podia ontstaan. Voor deze aflevering werken we samen met de Brommerbios voor een filmavond in de openlucht bij RAUM. De aflevering van CZonTour is te zien vanaf woensdag 30 september om 16:00 uur op Youtube.com/DeCultureleZondagen. Meer over film in Utrecht zie je ook in CZ@Home, te zien vanaf zondag 27 september om 16:00.

BROMMERBIOS
De Brommerbios is dé Utrechtse mobiele buitenbioscoop gebouwd op een Zundapp bakbrommer uit de jaren ’70. Je ziet er films die (nog) niet in de bioscoop te zien zijn. De Brommerbios stond meerdere malen op het Nederlands Filmfestival en in EYE Amsterdam, maar reedt ook naar de militaire basis in Wezep, fort Ruigenhoek, Molen de Ster, campings en verzorgingshuizen. Voor RAUM is de Brommerbios hét voorbeeld van hoe kunst (film in dit geval) mensen kan samenbrengen in de publieke ruimte.

RAUM
RAUM is een stadslab dat via exposities en events samen met bewoners en bezoekers het toekomstige stadsleven vormgeeft.

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search