Common Ground moestuin
event

05/05–25/08

Common Ground Two: Help mee in de moestuin

In samenwerking met Common Ground heeft RAUM een moestuin gerealiseerd op het Berlijnplein. Bij dit tuinproject verbinden we verschillende mensen uit de hele buurt. De oogst is voor iedereen die meedoet!

In onze globaliserende wereld willen we steeds vaker weten waar ons voedsel vandaan komt. Hoe groeit een courgette? Wat zijn de beste materialen om een tuin tot leven te wekken? En waar komt een tomaat vandaan?

Steek jij ook graag de handen uit de mouwen? Bij Common Ground Two tuinieren we met verschillende mensen uit de hele buurt. Samen gaan we een paar uurtjes per week lekker actief naar buiten en verzorgen samen de tuin. Mensen uit alle windstreken delen hun kennis, inzicht en ervaringen, hun vrije tijd en energie. Ontmoet iedereen uit de buurt en vergroot je kennis over ons land en de grond.  De opbrengst van groenten en kruiden verdelen we onderling.

Vind je het leuk om lekker buiten bezig te zijn, de tuin te verzorgen en groenten te kweken? Heb je groene vingers of zou je die willen krijgen? Lijkt het je leuk om samen te werken in een groep van diverse mensen? Bij Common Ground Two werken mensen met een vluchtachtergrond en vrijwilligers uit de buurt samen: het onderhouden van de tuin, zaaien, plantjes poten, wieden, water geven… en oogsten, natuurlijk.

De moestuin vind je bij RAUM der Lusten, op het Berlijnplein 520. Dit is een kwartiertje fietsen vanaf Utrecht Centraal, of 3 minuten lopen vanaf Utrecht Leidsche Rijn.

Elke woensdag tussen 11:00 en 16:00 kun je mee komen helpen in de moestuin.

Ben je graag buiten, houd je van tuinieren en kweek je graag je eigen groenten en fruit? Heb je groene vingers of zou je die willen krijgen en lijkt het je leuk om samen te werken in een groep met mensen overal vandaan?

Meld je dan snel aan: info@commonground-two.nl. We zien je graag verschijnen!

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search