De Caravantoren bij RAUM
event

01/09–30/09

Tour d’Artistique: Caravantoren

Wat moet je met een verzameling caravans? In september gaat Tour d'Artistique bouwen aan een caravantoren midden op het Berlijnplein. Het wordt een verzamelplek voor allerlei toffe workshops: van zeefdrukken tot theater.

Workshops in de toren

Elk weekend zijn er workshops in en rond de caravans. Van theater tot film, graffiti en verhalen vertellen, er is van alles te doen. Op 3 september is de Caravantoren onderdeel van het Uitfeest met 10 workshops. Onder andere zeefdrukken door Kapitaal in de zeefdrukcaravan, stijladvies door Jolanda, dichten door Raymond, graffiti door Munir, schilderen door Anneke, een eigen t-shirt persen door Radijv, fotografie door Heleen, animatie door Arnoud, spannende verhalen door Petra, goochelen door Leonard en verzamelen door Pet. Meer info volgt snel! Word gratis lid van Club RAUM om updates direct in je mailbox te ontvangen.

Meemaken

Samen met Utrechtse creatieven en publiek gaat Tour d’Artistique deze zomer bouwen aan de Caravantoren. Van het schilderen van de caravans, de bouw tot de inrichting. Iedereen kan meehelpen. Meer info wanneer en hoe je kan meehelpen, volgt snel! Word gratis lid van Club RAUM om updates direct in je mailbox te ontvangen.

Tour d’Artistique

Tour d’Artistique is een initiatief van Pet van de Luijtgaarden. Pet is gefascineerd door de veelheid aan spullen op de wereld. Als verzamelaar koopt hij op Marktplaats complete collecties op van wegwerpaanstekers, kikkers, G.I. Joe actiepoppen, flippo’s én caravans. De dwaasheid van het ‘nooit genoeg’ blijkt onherroepelijk, aldus Pet.

Pet van de Luijtgaarden
Pet van de Luijtgaarden
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search