event

30/09

Brommerbios X NFF (Nederlands Film Festival) – Uitverkocht

NFF in de wijk strijkt neer bij RAUM! Op het programma staan 5 korte films van aanstormend talent, waarin je wordt meegenomen in diverse actuele thema’s en filmstijlen. Daarnaast zijn er 3 Q&A sessies waarin de makers zelf aan het woord komen over hun nieuwe project. Het programma is gecureerd door het Nederlands Film Festival en wordt exclusief gepresenteerd door de Brommerbios bij RAUM.

Het NFF gaat de wijk in en komt op 30 september naar het Berlijnplein voor een avond met korte films. Verwacht een mooie zomeravond, bijzondere films en inspirerende gasten tijdens de Q&A! 🎬

De Brommerbios is dé Utrechtse mobiele buitenbioscoop gebouwd op een vintage Zundapp bakbrommer uit de jaren ’70. Na vijf jaar touren door de stad met oprichters en makers Lotte Walrave en Maarten Slot, is ’ie sinds 2019 van stadslab RAUM. Al honderden vriendengroepen, koppels en solisten hebben hun kleedje voor het scherm uitgespreid. Meestal vertoont de Brommerbios films van jonge, beloftevolle filmmakers. Een bezoekje aan de Brommerbios is dé perfecte besteding voor je warme zomeravond samen met je stadsgenoten.

Het programma bestaat uit de volgende korte films:

   • Awake’, Rumi Kaul
   • English Breakfast’, Zoe Kiani
   • De ontmoeting – Dienstmeid #2’, Roxanne Stam
   • Hantu’, Kim Kokosky Deforchaux 
   • Tante Iki’, Wytse Jan Koetse

Naast de filmvertoning zijn er ook 3 makers uitgenodigd voor een Q&A, om je meer inzicht te geven in hun werk en verhaal. Tijdens de avond heb je de mogelijkheid om Zoe Kiani, Roxanne Stam en Wyse Jan Koetse het hemd van het lijf te vragen.

Het programma van 30 september is helaas uitverkocht.

Brommerbios X NFF (Nederlands Film Festival)
30 september
20:00 uur: start programma
23:00 uur: einde

Het programma is helaas uitverkocht

TICKETS
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search