event

27/07

Brommerbios #1

De gezelligste, gratis buitenbios komt naar RAUM. Leg je picknickkleed neer en kijk de tofste films met ons mee. Elke editie staat er een ander thema centraal: het filmprogramma voor deze avond is samengesteld met Chloé Rutzerveld Food & Concept Design, die op dit moment als maker-in-residence in het makershuis van RAUM verblijft.

De mobiele buitenbioscoop van Utrecht is gebouwd op een bakbrommer uit de jaren 70. In samenwerking met jonge filmmakers en curatoren worden gratis filmavonden op de mooiste locaties in Utrecht georganiseerd. RAUM heeft Brommerbios uitgenodigd om een aantal gratis filmavonden te organiseren op het Berlijnplein. Films die de bioscoop (nog) niet hebben bereikt, komen op deze manier toch jouw kant op!

De Brommerbios is een idee van ruimtelijk ontwerper Maarten Slot en programmamaker Lotte Walrave. Samen delen ze hun liefde voor films, oude brommers en goede zomeravonden in het park.

Het filmprogramma voor deze avond stellen we samen met Chloé Rutzerveld, die op dat moment als maker-in-residence in het makershuis van RAUM verblijft.

21:00 ~ Aanvang
21:30 – 23:00 ~ Selectie korte films op de Brommerbios

21.00 – 23.00 uur
RAUM Makershuis
Gratis entree

Website
facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search