Lid van club RAUM
event

10/09

Berlijnse Picknick

Een picknick waarbij je niet alleen geniet van je eigen lekkere hapjes en drankjes en vrienden, maar ook van lokale en wereldse lekkernijen, leuke interviews en gezellige live muziek.

Picknicken, dat kunnen ze in Berlijn wel! Zo komt in het Preußenpark iedere zondag de lokale Thaise gemeenschap bijeen om te genieten van de zon en heerlijk eten – het park heet inmiddels in de volksmond Thai Park en is iedere zondag drukbezocht door nieuwsgierige lekkerbekken en gezelligheidsdieren die van dit lekkers komen proeven.

Geïnspireerd op Berlijn en het idee van een klassieke picknick waar je samenkomt en geniet van lekker eten en drinken, bedacht Jochem Bosselaar de Berlijnse Picknick. Want het Berlijnplein verdient een eigen picknick, zeker als je het dak van de A2 bent! Een middag met uiteraard heerlijk eten en drinken – zowel lokaal als werelds – leuke interviews met gasten en dito live muziek. Zo hoor je alles van en over de makers Bouke Bruins & Wouter Corvers en Gewildgroei die momenteel in residentie zijn bij RAUM, net als de kunstenaar Pet Van de Luijtgaarden en schrijver / columnist Babah Tarawally. Jochem, als gastheer in hart en nieren, zal ervoor zorgen dat het Berlijnplein letterlijk het kruispunt van verhalen wordt.

Wees welkom bij deze eerste editie en neem ook vooral wat lekkers te eten en te drinken mee!

12.00 – 17.00
bij RAUM

FB EVENT

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search