event

07/02–09/02

48 uur opgesloten bij RAUM: Leonieke Baerwaldt

Seizoen 2 van podcast Ansicht is nu in de maak! Zes Nederlandse schrijvers sluiten zich 48 uur op bij RAUM om te werken aan nieuwe afleveringen! Afgelopen keer was het de beurt aan Anne Eekhout. Next up: Leonieke Baerwaldt.

Seizoen 2 van Ansicht neemt ons mee naar de toekomst, het jaar 2050. Dertig jaar geleden bestond er nog geen homohuwelijk, hadden we geen mobiele telefoons en was internet nog iets bijzonders. Hoe zullen we veranderen in de komende dertig jaar? Reis mee door de dromen en nachtmerries van de schrijvers; bekijk de stad eens met andere ogen.

Leonieke Baerwaldt is schrijver en filosofe. In 2018 won ze de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd. Korte verhalen van haar werden o.a. gepubliceerd in NRC, Kluger-Hans en De Revisor. Ze werkt nu aan haar debuutroman bij uitgeverij Querido. In februari werkt ze aan haar meesterwerk voor podcast Ansicht. Vrijdag 7 februari sluiten we deze schrijver 48 uur op, in het Makershuis op het Berlijnplein. De locatie moet een inspiratiebron vormen voor het creatieve proces van de schrijver. Na de residentie spreekt een professionele stemacteur het verhaal in, zodat het verhaal tot leven komt. Laat je meevoeren naar de stad van de toekomst.

Benieuwd naar de aflevering van onze podcast? Kom zaterdag 4 april naar 24H Berlijnplein, naar de expositie van podcast Ansicht! Vanaf maart is het verhaal online te beluisteren via Spotify.

Wil je op de hoogte blijven van de podcast en de schrijvers? En wil je achter de schermen meekijken? Volg dan de Facebookpagina!

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search