event

23/01–25/01

48 uur opgesloten bij RAUM: Anne Eekhout

Seizoen 2 van Podcast Ansicht is nu in de maak! Zes Nederlandse schrijvers sluiten zich 48 uur op bij RAUM om te werken aan nieuwe afleveringen! Afgelopen keer was het de beurt aan Henk van Straten: zijn verhaal beschrijft de toekomst vanuit machines.

Seizoen 2 van Ansicht neemt ons mee naar de toekomst, het jaar 2050. Dertig jaar geleden bestond er nog geen homohuwelijk, hadden we geen mobiele telefoons en was internet nog iets bijzonders. Hoe zullen we veranderen in de komende dertig jaar? Reis mee door de dromen en nachtmerries van de schrijvers; bekijk de stad eens met andere ogen.

Deze week is Anne Eekhout aan de beurt. Vanaf donderdag 23 januari tot en met 25 januari 2020 werkt Anne aan haar meesterwerk voor podcast Ansicht.

Benieuwd naar de aflevering? Kom zaterdag 22 februari naar 24H Berlijnplein, naar de expositie van podcast Ansicht! Vanaf februari is het verhaal online te beluisteren via Spotify.

Wil je op de hoogte blijven van de podcast en de schrijvers? En wil je achter de schermen meekijken? Volg dan de Facebookpagina! 

guidelines

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search