Denk en maak mee in RAUM Lab!

RAUM Lab

Twee keer per jaar organiseert RAUM vanuit RAUM Lab een creatief avondprogramma maken waarin een groep van zo’n honderd bewoners, makers, bedrijven, onderwijsinstellingen en beleidsmakers op onderzoek uitgaat naar de waarden van de stad. Het Lab is een creatieve denk- discussie-doeplek om met diverse gebruikers rondom Leidsche Rijn het toekomstige stadsleven te onderzoeken en te ontwerpen. De eerste editie vond plaats op 15 juli 2020 met als thema ‘De Ongelijke Stad’. 

Heb je interesse om deel te nemen aan de gesprekken? Meld je dan nu aan via info@raumutrecht.nl

Waarom? 

Het doel is dat we met alle betrokkenen kennis opdoen en ontdekken hoe we de stad van de toekomst kunnen vormgeven. De ideeën en meningen die we ophalen, vormen de basis van de twee grote exposities die RAUM ieder jaar organiseert. Met installaties en events met kunst, design en architectuur verbeelden we het thema en bevragen we het publiek. De resultaten van dit publieke onderzoek zijn een belangrijke aanvulling op de kennis die nu aanwezig is bij de (beleids)makers van de stad. Met RAUM Lab kunnen we samen nadenken over hoe we met thema’s als inclusiviteit en klimaatverandering op lokaal niveau aan de slag willen gaan.

Voor wie is RAUM Lab?

Bewoners, ondernemers, makers en mensen uit het onderwijs. Gezamenlijk ontwerpen we een levendige en gezonde stad waar iedereen zich thuisvoelt. De stad is tenslotte pas van iedereen, als iedereen betrokken is!

Terugblik op de eerste editie

Lees hier RAUM Lab krant: een terugblik op de eerste editie ‘De Ongelijke Stad’

RAUM Lab krant
RAUM Lab krant

 

 

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search