Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM

Buqs wandeling

Foto’s: Jikke de Gruijter

Op zaterdag 7 april liepen we de Buqs Avondwandeling. Een route door de wijk waarbij de lichtgevende en geluidmakende Buqs ons bewust maakten van de technologie om ons heen en de invloed daarvan op de gebouwde omgeving.

Bekijk hier alle foto’s.

Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM  Buqs avondwandeling - Technologie bij RAUM

facebook insta twitter youtube itunes spotify zaag oog search