Camping RAUM | Slapen op het Berlijnplein | Ontmoeting bij RAUM
coming up

14/07

Camping RAUM | Slapen op het Berlijnplein

Kom overnachten bij RAUM! Voor één nacht kun je op het Berlijnplein slapen tussen de kunstwerken, rondslenteren in je joggingbroek, hangen in het paviljoen of fröbelen bij de tent. Pak die tent in, neem je buren mee en we zien je op zaterdag 14 juli tijdens Camping RAUM.

We vieren het 20-jarige bestaan van Leidsche Rijn tijdens Camping RAUM. Met een slaapfeestje dus: een uitgelezen kans om ons terrein te ontdekken, dat vergeleken met het jubileum nog piepjong is (RAUM is pas 1 jaar!). Maar dat niet alleen! Kamperen is namelijk een perfect uitje om even uit die dagelijkse sleur te komen, en bijvoorbeeld je medeburen uit Leidsche Rijn te leren kennen. Lekker relaxen voor de tent, genieten van de zon en proosten met leuke mensen die ontzettend dicht bij jou blijken te wonen. Voor een nachtje is RAUM van jullie. Meer weten over RAUM en wat we doen met en voor Leidsche Rijn? Check dan onze website.

Programma

Bij kamperen hoort natuurlijk vermaak. Daarom maken we er een groot feest van tijdens Camping RAUM. Volg workshops, smikkel van de barbecue, dans op livemuziek én speel een potje badminton met die gezellige overbuur. Wil je optreden of een activiteit organiseren tijdens Camping RAUM? Doe mee, alle ideeën zijn welkom. Mail naar Iris Vos, programmamaker community bij RAUM: iris@raumutrecht.nl.

Terrein

Camping RAUM is geïnspireerd op de Urban Campsite die we kennen uit Amsterdam, een plek waar kamperen en kunst samenkomen. Je slaapplek op het terrein kies je zelf uit tijdens Camping RAUM. Overnacht in de uitkijktoren, kunstwerken, koepeltentjes of in het makershuis. Je eigen tent opzetten kan natuurlijk ook – we hebben meer dan genoeg plek.

Kampeerplekken

Het campingprogramma is voor iedereen gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er verschillende kampeerplekken verkrijgbaar voor de overnachting tijdens Camping RAUM. Reserveer hier je plek(ken).

  • Tentplek en meenemen van eigen tent:
    €7,50 (incl. servicekosten)
  • Caravanplek en meenemen van eigen caravan:
    €10,00 (incl. servicekosten)
  • RAUM koepeltent huren (let op: eigen slaapspullen meenemen!):
    €12,50 (incl. servicekosten)

Dit zijn kampeertarieven voor het seizoen van 2018, inclusief elektra en toeristenbelasting, en inclusief servicekosten.

Gratis overnachting!

Wil je gratis overnachten? Breng dan je buurman of -vrouw mee. Bij Camping RAUM overnachten twee buren voor de prijs van één! Het werkt als volgt: reserveer bij je betaalde bestelling de ‘Gratis ticket voor mijn buur’-kaart, het geldige entreebewijs voor één van het tweetal. Maximaal één gratis kampeerplek per bestelling.

Camping RAUM | Slapen op het Berlijnplein | Ontmoeting bij RAUM
Camping RAUM is onderdeel van 20 jaar Leidsche Rijn

Camping RAUM

Data & tijden

Zaterdag 14 juli
16:00 uur: camping open
16:00 – 23:00 uur: programma

Zondag 15 juli
12:00 uur: camping sluit

Kampeerplekken

Campingprogramma:
gratis toegankelijk

Tentplek + eigen tent:
€7,50 (incl. servicekosten)

Caravanplek + eigen caravan:
€10,00 (incl. servicekosten)

RAUM koepeltent:
Let op: eigen slaapspullen meenemen
€12,50 (incl. servicekosten)

Gratis overnachting:
Twee buren voor de prijs van één
(Zie kopje Kaarten voor meer info)

Reserveer hier je kampeerplek!

Facebook Website
facebook insta twitter