Makershuis van RAUM foto door Juri Hiensch

Win een overnachting in het Makershuis

Word lid van club RAUM en in een geheel verzorgde overnachting voor 2 personen in het bijzondere Makershuis!

Het Makershuis

Een oase in de hectiek van ontwikkeling! Het Makershuis van RAUM is ontworpen door het ontwerpcollectief Woonpioniers, één van de voorlopers in de Nederlandse tiny house beweging. Het huis is volledig mobiel en modulair: het kan verplaatst, volledig uit elkaar, weer in elkaar gezet worden én er kan nog meer aangebouwd worden. Daarnaast is er gebruik gemaakt van veel duurzame materialen (waaronder massief +10 cm dik hout voor de gevel) en installatietechnieken. En niet te vergeten: de daktuin biedt door een inventief regen-opvangsysteem extra isolatie en daarnaast groenten, fruit en kruiden.

Maak kans op de overnachting

Je maakt kans op de overnachting door gratis lid te worden van Club RAUM. Club RAUM bestaat uit alle mensen die betrokken zijn bij RAUM: van bestuur tot makers tot bezoekers. Ieder clublid kan meedenken en meehelpen met RAUM. En clubleden:

Lid worden

Je kunt gratis lid worden van RAUM door het aanmeldformulier in te vullen. Door je aan te melden, maak je kans op een overnachting voor 2 personen in het Makershuis!

Club RAUM

Schrijf je gratis in en word ook onderdeel van Club RAUM!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

* de winactie loopt tot 1 september. Daarna selecteert RAUM de winnaar. RAUM neemt persoonlijk contact met de winnaar op via het ingevulde emailadres. Ook communiceert RAUM de winnaar via social media en de website van RAUM.

facebook insta twitter